Veganuár

Ha a méregtelenítés már nem okoz kihívást, akkor próbáld ki milyen Vegánnak lenni! 

+1 Ötlet, az Új kezdetekhez

Tudtad, hogy a Január hónap, Veganuár? A műanyagmentes július után itt egy újabb kihívás, ahol kipróbálhatsz egy új életmódot, ahol nem kizárt, hogy egy életre beleszeretsz a Vegánok élet szemléletébe. Célja a kihívásnak: az emberek ösztönzése, hogy győzzék le a kételyeiket és adjanak egy esélyt a tisztább levegőnek, az alacsonyabb koleszterinszintnek és a kevesebb gyógyszer beszedésének…

Nem kell, hogy végleges legyen ez a táplálkozásváltás, de egy próbát megér.

– Szeretem a húst, de úgy érzem, hogy a testem és a lelkem még jobban szeretem.

Egy hónap nem a Világ! Aztán ki tudja mi lesz!?

Ha a méregtelenítés már nem okoz kihívást, akkor próbáld ki milyen Vegánnak lenni! Ez a hónap amúgy is a fogadalmak és a nagy életmódváltások periódusa, így azt hiszem nincs jobb időszak arra, amikor az ember igazán kipróbálhatja magát.

Az állatok jogai, a környezetvédelem, a személyes egészség karbantartása, mindegy milyen megfontolásból próbálja ki valaki ezt az étrendet, a tettek számítanak igazán és a kitartás, önmagunk megmérettetése.
Kihívások nélkül nincs fejlődés!

Viszont!


Természetesen, ha rám hallgattok, mindenki azt csinál, amit szeretne! Csak egy ötlet!  Kinek keltette fel az érdeklődését a kihívás? Ki nem ért egyet a Vegán élettel? Aki már Vegán, és van kedve, ossza meg velünk tapasztalatait!

Vitassuk meg! Jöhetnek az érvek és ellenérvek! 

Izgalmas húsmentes recepteket is találhatsz itt: http://app.stretti.hu/

Mindenképp tervezd meg a heti menüdet, ez nagy segítséget fog jelenteni a továbbiakban, MINDIG!

A privát csoportunkban sokan foglalkoznak az egészséges élet tematikájával a Facebookon.  Továbbá olvashatsz a vegetarianizmus fajtáiról és bővebben a csodaköretek hasznosságáról, gyere és csatlakozz.


Szép napot kívánunk!