Tea készítése

A tea elkészítésének vannak fontos szabályai!  Nem mindegy hogy milyen hőmérsékleten áztatod a tea leveleket, és az se mindegy, hogy mivel fogyasztod.

Mi lehet az ,ami mindig segít ha “baj” van? Mi lehetne?  Ha nem, egy kis csoki, vagy egy igazán finom forró tea! A forró szomjoltó mindig enyhülést hoz, a hideg télben. Ez az ital mindig jót tesz a testnek és a léleknek is!☯

A tea elkészítésének vannak fontos szabályai!  Nem mindegy hogy milyen hőmérsékleten áztatod a tea leveleket, és az se mindegy, hogy mivel fogyasztod.

Mivel szomjas vagy, Tudom! Muhahaha

Mit NE csinálj, ha teát készítesz!

  • Kérlek, hanyagold a cukrot!
    Helyettesítheted, Méz?
  • Ne idd Nagyon forrón, se hidegen!
    Ne melegítsd újra!
  • A teákat frissen jó inni! Pont.
    Ne csak teát fogyassz!
  • víz víz víz
    Ne fedd le amikor készíted!

Ezeket a jó tanácsokat érdemes megfogadni, de természetesen nem kötelező, ahogy semmi sem.

Azt mondják, hogy a friss gyógynövényeket sose szabad leforrázni!
A szárított tea leveleket viszont szabad leforrázni, de főzni hosszú percekig,TILOS!

A folytatásban visszamegyünk egy kicsit az időben IS, és megosztunk Veletek egy pár teázási praktikát IS! Ki?, Hol?, Merre?, Hogyan? és Miért ivott teát anno és most. Hogy is van ez a tea Ügy?

Ebben a hidegben jól esik a tea mindenkinek!

Kellemes Teázást!