Sörkorcsolya

A sörkorcsolya olyan falatka esetleg desszert, ami nem csupán kiegészít egy pohár sört, hanem megjelenésében és ízeiben is harmonizál a hozzá választott itallal.

Ha hideg van, akkor jöhet a korcsolya. Na, nem a jeges, hideg, csúszós.
Bár, az se rossz …. mondják, a sportosokHanem az a fajta, amely csak úgy siklik, a sörrel karon fogva a gyomrunkigKülönböző ötleteink vannak az ilyen alkalmakra IS!

Itt meglesheted, ha regisztrálsz.: http://app.stretti.hu/

A hagyományos ropi, chips, mogyoró Szent háromságot egészen nyugodtan elengedhetjük. Ez az idő lejárt. A mai modern Világban sokkal jobban mutat, ha ezeket az apró sós süteményeket mi magunk készítjük el. Minden tapasztalt sörivó jól tudja, hogy az elfogyasztott folyadék mennyisége, sós harapnivalóért kiált. Miért ne csináljuk saját kezűleg?

A sörkorcsolya olyan falatka esetleg desszert, ami nem csupán kiegészít egy pohár sört, hanem megjelenésében és ízeiben is harmonizál a hozzá választott itallal. Így egy komplex gasztronómiai élménnyel gazdagodhatunk, ha a sört és a hozzávaló rágcsát jól választjuk meg. 

Karácsony közeledtével egyre több buliba, céges rendezvényre, családi összejövetelre vagyunk hivatalosak. Ezek a rendezvények, nem annyira kötött beszélgetések, hogy némi alkohol ne férne beleHa javasolhatok, akkor rendesen tessék kiengedni a gőzt és kreatív ötletekkel elkészíteni a sörkorcsolyát hozzá.

Ne feledjük:
Értékünk a Mértékünk! Mindent lehet ésszel! A Sört mértékkel, a rágcsát pedig elég becsukott szemmel fogyasztani, így olyan mintha nem is ennék hozzá semmit!

Szép napot kívánunk! ☺