Meghitt evésekben

A karácsonyi, vagyis az adventi vásár az egyike azoknak a dolgoknak, amit tényleg érdemes várni az év vége közeledtével. Ilyenkor az egész város/ország pompás díszekbe öltözik, csodás illatok terjengnek mindenhol.

Ha nincs kedved otthon főzni. (Valljuk be, előfordul ilyen is.) Akkor látogass el egy igazi jó kedvű karácsonyi vásárba és fogd kézen az egész családot, hogy együtt élvezhessétek.

A karácsonyi, vagyis az adventi vásár az egyike azoknak a dolgoknak, amit tényleg érdemes várni az év vége közeledtével. Ilyenkor az egész város/ország pompás díszekbe öltözik, csodás illatok terjengnek mindenhol. A levegőben érezni a sült kolbász, a forralt bor, a puncs, a kürtöskalács mennyei illatát. 

A kiállítók standjairól ne is beszéljünk, remek kézzel készült ajándékokba lehet belefutni, legyen az bármilyen apró vagy nagyobbacska meglepetés.
Bele kóstolhatsz egy isteni karakteres fogásba, a téli hidegben, hogy jóllakottan didereghess tovább a csillogó fények között.

A tél hidege nem is olyan fontos ilyenkor, hiszen forralt bor is van meg fincsi puncs is. Úgy vettem észre a vásározós sétáim közepette, hogy a Karácsony tényleg a szeretet és a gondoskodás időszaka, hiszen a vásárban is odafigyelnek a vegetáriánusokra, a laktóz és a glutén érzékenyekre is.
Tehát mindenki megtalálhatja az igazán fogára való étket.

Ha kimászkáltátok magatokat, akkor irány az édes otthon és készülhet a Forralt bor.

Szép napot kívánunk!