Kis Pénteki Farsangi Party

Ha túl sokat ittál (piát), megbomlik az egyensúly a szervezetben, a bélrendszerben a rossz baktériumok elszaporodnak a jókkal szemben.

Amikor neki indulsz a Kis Péntek esti Farsangi bulinak, (mert ez is előfordulhat) akkor csurran cseppen itt-ott némi alkohol? Ami lehet, hogy egy kicsit túl is csordul?

OOoops! Aztán jön a macskajaj…….
Na, már most el lehet menni, úgyis bulizni, hogy az alkoholt lecseréled egy jó Alma fröccsre! A társaság a fontos úgyis. Viszont ha ez nem sikerül, akkor legyen: ÉRTÉKED A MÉRTÉKED, de ha ez sem sikerül….. akkor adok egy- két étel ötletet a másnaposság elűzésére!

Abból baj, nem lehet, ha már itt a baj!

Ha túl sokat ittál (piát), megbomlik az egyensúly a szervezetben, a bélrendszerben a rossz baktériumok elszaporodnak a jókkal szemben. Ez okozza a másnaposság tüneteit. A fejfájást és a hányingert. Ezek az ételek mind rostban és vitaminokban gazdag táplálékok. Így nem csak a másnaposság elűzésére ajánlom!

A folyadékpótlás, nagyon fontos! 

Jöhet a csalásra egy kis csalós csalafintaság?
– Farsang lévén, a buli után is folytathatod a táncot egy kis fánkival!
– Levesek: Újházi tyúkhúsleves, Savanyú becsinált leves, Kocsonya, Görög citromleves, Csirke csorba, Savanyú káposztaleves,Frankfurti leves, Minestrone.

Ezeknek az ételeknek a receptjeit, megtalálod itt:

http://app.stretti.hu/


Óvatosan az alkohollal!