Kiadós Méregtelenítés

Egy kiadós méregtelenítéssel kezdeni az évet, a legjobb ötlet! Szeretnék segíteni, hogy a lehető legtöbbet kihozd az elhatározásaidból!

A január az a hónap, amikor mindannyian könnyebben változtatunk a rossz étkezési szokásainkon ÉS összességében minden olyan dolgon, ami hátrányukra lehetett eddig.

Új fogadalmak, Új lendület, Új élet.

Egy kiadós méregtelenítéssel kezdeni az évet, a legjobb ötlet!
Szeretnék segíteni, hogy a lehető legtöbbet kihozd az elhatározásaidból! 
Ezért hat Tippet osztok meg mely segíthet az egészség „irányán” maradni!

Tippek:

  • Kezdd a helyes folyadékpótlással! A megfelelő folyadék bevitel feltölti a szervezetünket és segít a felgyülemlett káros anyagok eltávolításában. A cukrot és a mesterséges édesítő szereket ha lehet, kerüld el jó messzire.
  • Vitaminok, ásványi anyagok és rostok minden mennyiségben! Egy karika citrom a vízbe vagy a teába, egy finom turmix vagy smoothie, zöldség saláták vagy krémlevesek, ezek mind ideálisak a méregtelenítéshez.
    Ha regisztrálsz, itt nagyszerű recepteket találsz.:http://app.stretti.hu/
  • Fogyassz minőségi fehérjéket! Koncentrálj a halra és a baromfira. A hal gazdag az omega 3 zsírsavban, mely nagyon jó hatással van a szervezetre.
  • A helyes emésztés beindításához mellőzd a fehér lisztből készült pékáruk fogyasztását. Inkább teljes kiőrlésű egészséges variációkra koncentráld figyelmedet és gyomrodat.
  • Egészséges zsírsavak fogyasztása. A lazacban például megtalálható minden szükséges mennyiségű zsírsav melyre szervezetünknek szüksége van. Salátán tálalva egy kevés olíva olajjal és olajos magvakkal, a lehető legjobb választás.
  • Szuper élelmiszerek!
    A csoda köretekről, a blogon belül tudsz olvasni. Kattintgass, olvasgass, keresgélj!

Várjuk hozzászólásod, megjegyzésed, észrevételed!
Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!
Méregtelenítésre fel!

Hajrá!
Mindenkinek nagyon sok kitartást kívánunk!