Fekete tea

A fekete tea a szabadgyököket megkötő antioxidáns tartalma miatt hozzájárul az egészséges életmódhoz is. Arról nem beszélve, hogy az íze nagyon finom.

Ha törekszel az egészséges életmód fenntartására és megőrzésére, akkor már biztosan hallottál erről az italról. Élénkíti, növeli a testi és szellemi frissességet. Van, akit az óra csengése nem ébreszt fel rendesen. Ezért szüksége van egy jó, bitang erős feketére.  Mit tudhat egy jó nagy csésze fekete? Főként, ha nem kávéról van szó, hanem teáról. 

A fekete tea épp úgy, mint a kávé kiváló élénkítő hatással rendelkezik, amit a benne levő thein tulajdonságának köszönhet. A fekete tea csersavakat tartalmaz, ezért éhgyomorra kevésbé ajánlott fogyasztani. Ha javasolhatok, akkor előbb a reggeli és utána a tea.

A fekete tea a szabadgyököket megkötő antioxidáns tartalma miatt hozzájárul az egészséges életmódhoz is. Arról nem beszélve, hogy az íze nagyon finom. Túlzásba vinni a fogyasztását, viszont nem érdemes, mert aztán fejet fogva fel le, rohangálunk majd mindenfelé.

Kellemes Teázást kívánunk!

Csodás napot!